top of page
  • Фото автораvolodirz

Володимирецький інклюзивно-ресурсний центр

Про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад фахівців комунальної установи "Володимирецький інклюзивно-ресурсний центр" Володимирецької районної ради


Комунальною установою «Володимирецький інклюзивно-ресурсний центр» Володимирецької районної ради оголошується конкурс на призначення фахівців: вчителя-логопеда, вчителя-дефектолога (тифлопедагога), вчителя-дефектолога (сурдопедагога), вчителя-дефектолога (олігофренопедагога) вчителя лікувальної фізкультури та практичного психолога (далі фахівці ІРЦ).


Повне найменування:

– комунальна установа «Володимирецький інклюзивно-ресурсний центр» Володимирецької районної ради.


Юридична адреса інклюзивно-ресурсного центру:

– вулиця Горького, 2, смт Володимирець, Володимирецький район, Рівненська область, 34300


Найменування посад:

-вчитель-логопед – 2 ставки;

- вчитель-дефектолог (сурдопедагога) – 0,5 ставки;

- вчитель-дефектолог (тифлопедагог) – 0,5 ставки

- вчитель-дефектолог (олігофренопедагог) – 2 ставки;

- вчитель лікувальної фізкультури - 2 ставки;

- практичний психолог – 2 ставки.


Умови оплати праці:

- посади фахівців ІРЦ прирівнюються до посад педагогів.


Кваліфікаційні вимоги до фахівців ІРЦ:

- вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія», «Фізичне виховання» (лікувальна фізкультура) за спеціалізацією логопеда, сурдопедагога, олігофренопедагога, тифлопедагога, а також практичного психолога.

Претенденти, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають (особисто або поштою) до комунальної установи «Володимирецький інклюзивно-ресурсний центр» Володимирецької районної ради такі документи:

– копію паспорта громадянина України;

– письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;

– копію трудової книжки;

– копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

– письмову згоду на збір та обробку персональних даних.


Особи, які бажають взяти участь у конкурсному відборі, мають право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, не передбачені в оголошенні про проведення конкурсу.


Строк подання документів для участі в конкурсному відборі 10 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору. У разі надсилання документів поштою, датою подання документів вважається зазначена по поштовому штемпелі.


Документи, подані після закінчення встановленого строку, не розглядаються та повертаються особам, які їх подали.


Усі претенденти, які своєчасно подали документи для участі у конкурсі, письмово повідомляються про прийняте рішення щодо їх кандидатур не пізніше п’яти календарних днів з дати закінчення строку подання документів. У разі невідповідності наданих документів встановленим вимогам, претенденти на заміщення вакантних посад до конкурсного відбору не допускаються.

Дата проведення конкурсу 01 жовтня 2018 року за адресою: приміщення Володимирецької районної ради за адресою: вул. Грушевського, 56, смт Володимирець, 34300 (другий поверх, мала зала).


За додатковою інформацією звертатись вул. Повстанців, 21 смт. Володимирець до директора комунальної установи «Володимирецький інклюзивно-ресурсний центр» Володимирецької районної ради Слободи Тетяни Станіславівни , телефон: 2-50-79, E-mail: volod_irz@ukr.net.

17 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page